Personen bag

Jeg hedder
Claus H. Mose.
Min uddannelse som Agronom og mine 18 års erfaring som planteavlsrådgiver, danner sammen med min lange praktiske erfaring fra landbruget, det grundlæggende udgangspunkt for rådgivningen i PlanteVision.
Gennem en lang årrække har jeg tillige med en bred viden om planteproduktion, tilegnet mig specialviden indenfor, pløjefri dyrkning, jordbearbejdning, jordens frugtbarhed, Conservation Agriculture (CA), produktionsøkonomi, special-afgrøder m.m.

Hvad tilbyder PlanteVision

Formålet med PlanteVision er at tilbyde nærværende seriøs rådgivning og sparring til landbruget indenfor: planteproduktion, gødningsregnskab, gødningsplanlægning, landbrugsrelaterede støtteordninger i EU-regi, pløjefri dyrkning, jordbearbejdning, maskiner, økonomisk optimering af markdriften, køb og salg på ejendommen m.m.
 
Rådgivningen tager udgangspunkt i din bedrift og dine ønsker.
 
  • Artikel i Landbrugsavisen "Bundlinien er vigtig" læs her
  
Et besøg med en gennemgang af din bedrift - kan give dig et overblik, sammen med mig, over hvordan vækstsæsonen har udviklet sig. Dermed kan vi nemmere planlægge næste sæson. Vi kan drøfte salg af afgrøder, indkøb af gødning, areal fordeling, og jordbehandling. Kort sagt alt det der kan gøre dit afkast i marken optimalt.
PlanteVision | CVR: 25393228 | Kelleklintevej 20, 4490 Jerslev Sj.  | Tlf.: 2860 5211 | claus@plantevision.dk